Hírek

FELHÍVÁS 2017. évi „SWEET” Advent Budapesten Téli Fesztivál és karácsonyi Vásáron való részvételre

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. szervezésében 2017. november 17. és 2017. december 27. között a Budapest, V. kerület Városháza téren megrendezésre kerülő „SWEET Advent Budapesten” kulturális és kézműves rendezvényen várja kézművesek, népművészek, iparművészek, innovatív kézműves alkotók és kézműves élelmiszert készítők, valamint a magyar gasztronómia alkalomhoz illő kiegészítő vendéglátó-ipari tevékenység ellátására szakosodott résztvevők jelentkezését.

Rendezvény szervezője: Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. (székhely: 1122 Budapest, Városmajor 6835/17 hrsz.)
A jelentkezés alapfeltétele, hogy a portéka Magyarországon készüljön, karácsonyi ünnepkörhöz kötődő vagy attól eltérő, de ahhoz méltó, minőségi magyar kézműves áru legyen, illetve a vendéglátás a magyar tájegységi, a karácsonyi (elsősorban édes – és karácsonyi, illetve téli italok)  gasztrokultúra jegyeit tükrözze.
Olyan természetes személyek, jogi személyek, egyéni cégek, egyéni vállalkozók jelentkezését várjuk, akik vásári tapasztalattal rendelkeznek, valamint árukészletük elegendő ahhoz, hogy standjukat a vásár teljes időtartama alatt megfelelő mennyiségű és minőségű áruval lássák el, figyelemmel arra, hogy a Vásár nyitvatartási ideje alatt kötelező a Bérlőknek is nyitva tartani és gazdag áruválasztékot kínálni.
Jelentkezni csak elektronikus úton lehet, egy hiánytalanul összeállított jelentkezési anyaggal, mely az alábbi elemekből áll:

  1. Hiánytalanul és pontosan kitöltött jelentkezési adatlap (A jelentkezési lap letölthető: www.szabadter.hu)
  2. Fényképek (a fotók felbontása minimum 800x600 pixel, maximum 1920x1440 pixel legyen)
  1. 3 db tárgyfotó
  2. 2 db látványfotó korábbi kitelepülésekről
  1. 30 napnál nem régebbi cégkivonat, aláírási minta, illetve egyéni vállalkozók esetében vállalkozói igazolvány másolata

Kizárólag a fenti dokumentumokból álló jelentkezési csomagot áll módunkban befogadni. Hiánypótlásra nincs lehetőség. A fényképek beküldése nem kiváltható honlap ill. blog oldal linkjének megadásával. A képeket jpg, jpeg, vagy pdf formában, a jelentkezési lapot word, jpg, jpeg vagy pdf formátumban kérjük beküldeni.

A vásár adatai:
Helyszín:         Budapest, V. kerület Városháza park,
Tervezett időtartam:  2017. november 17. – 2017. december 27.
Nyitva tartás:  vasárnap-csütörtök: 10-20 óráig, péntek-szombat: 10-21 óráig,
2017. december 24-én: 10-14 óráig,
2017. december 25-26-án: 12-18 óráig
Jellege:           ingyenes, szabadtéri kulturális rendezvény és kézműves vásár
Standok:          kézműves, népművész, iparművész és innovatív kézzel készített    alkotások
Kézműves Standok árai:         I. kategória: 14.000.- Ft+Áfa (4nm)/ nap
II. kategória: 20.000.- Ft+Áfa (8 nm) / nap
Vendéglátó standok árai:       I. kategória: 25.000.- Ft+Áfa ( 4 nm) /nap
II. kategória: 40.000.- Ft +Áfa (8 nm)/nap  
III. kategória (kiemelt): 50.000.- Ft+Áfa (8nm)/ nap
A fenti bérleti díjon felül a kiállított árusítóállványok (maximum 2 db) után napi 1.000.- Ft+Áfa összeget kell megfizetni. A jelentkező elfogadja és betartja a bérleti szerződésben és a Vásári Szabályzatban meghatározott rendelkezéseket, így különösen a nyitva tartásra és az áruk kipakolására vonatkozó rendelkezéseket, mely szerint az csak a megengedett területen a faházak falától mérten maximum 1 méter távolságban megengedett.
A Bérlő köteles a standját az alaklomhoz és a környezethez illően feldíszíteni.
Vendéglátó ipari tevékenység esetén a jelentkező köteles kiváló minőségű termékeket szolgáltatni, így a jelentkezési lapján megjelölni az árusítani kívánt termék származását, fajtáját. 
A bérleti díj teljes összegét szerződéskötéssel egyidejűleg kell megfizetnie a bérlőnek. A bérleti díj nem vagy csak részben történő megfizetése esetén a bérleti jogviszony nem jön létre, bérlő a faházat nem veheti birtokba. 
A kézműves kategóriába tartozó standok csak kereskedelmi tevékenységre használhatók. Kimért alkohol, helyben sütött lepény, kürtöskalács (stb.) árusítása vendéglátó-ipari tevékenységnek minősül, így azt kézműves standok nem árusíthatnak.

A standok bérleti díja tartalmazza:

- faház bérleti díját, zárható ajtóval,
- standonként 1 db. alapvilágítást,
- standonként 1 db 6A-es biztosítékkal ellátott dugaszoló aljzatot, ezen felül igény esetén külön mérőóra felszerelését a különbözeti árammennyiség mérése és elszámolása érdekében,
- a tér takarítását
- a vásár promócióját
- a vásár látogatóitól elzárt WC biztosítását a bérlők részére
- alap áramellátást, folyamatos ügyeletet
- a rendezvény területének őrzését
Felhívjuk a figyelmet, hogy a gépjárművek számára parkolási lehetőséget a szervező nem biztosít.
A veszélyes- és egyéb nem kommunális hulladékok, (pl. moslék, fáradt étolaj, stb.) elszállításáról, illetve a bérelt terület takarításáról a Bérlőnek kell gondoskodnia. (ezen költségeket a bérleti díj nem tartalmazza.);
A kitelepüléshez szükséges ÁNTSZ és más hatósági (pl. V. kerületi Önkormányzati) engedélyek beszerzése a Bérlő feladata.
A bérlő a bérleti jogát másnak tovább nem adhatja.

Jelentkezési eljárás:

A jelentkezés határideje: 2017. október 30.
A kiértesítés határideje: 2017. november 06.
szerződéskötés: 2017. november 08.
A jelentkezést követően a vásári alaprajz megtekinthető a Szervező székhelyén.
A beküldött jelentkezési anyag alapja az elbírálásnak. Kérünk mindenkit, hogy igényes, naprakész, jelentkezési anyagot állítson össze, jó minőségű fotókkal. A vásári résztvevők kiválasztása a Szervező joga, döntésével kapcsolatban fellebbezés benyújtására nincs lehetőség. A jelentkezési lap beadásával a bérlő tudomásul veszi, hogy a terület beosztása a Szervező hatásköre.

A jelentkezési anyagot kérjük, e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldeni.

A VÁSÁRRAL KAPCSOLATOSAN TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ:
A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. irodájában, elektronikus levélben, a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a rendezvény lemondására.

Várjuk jelentkezését.
Bán Teodóra s.k.
ügyvezető
Szabadtér Színház Nonprofit Kft.


Jelentkezési lap | Fellépési lehetőség