Hírek

FELLÉPÉSI LEHETŐSÉG A SWEET BUDAPEST – TÉLI FESZTIVÁL ÉS KARÁCSONYI VÁSÁRON A VÁROSHÁZA PARKBAN

November 10-ig várják a csoportok és egyéni fellépők jelentkezését

Felhívás amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.

A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a szervezésében 2017. november 17. és december 23. között a Városháza parkban megvalósuló SWEET BUDAPEST kulturális téli fesztiválon:

  • hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, színtársulatok, népzenészek stb.) és
  • művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái, kórusai, együttesei, drámatagozatok, általános és középiskolák diákjai) számára.

A FELLÉPÉS HELYSZÍNE: a Városháza parkban felállított fűtött Üvegház (a Deák tér mellett, a Károly körúton, a Madách térrel szemben), amely a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely. A fellépési lehetőséget kapó csoportok vendégül láthatják ismerőseiket, barátaikat, családtagjaikat az Üvegházban.

IDŐSZAKA: 2017. november 17. és december 23. között, keddtől csütörtökig, a koraesti órákban.

LEÍRÁS: Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt ötödik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából. Az idei évben SWEET BUDAPEST címmel valósul meg a kulturális vásár, melynek keretében nemcsak a hazai cukrász-és kézműves termékek kapnak fő szerepet, hanem az előző évekhez hasonlóan az adventi készülődés teljes időszakában családi és kulturális programokkal várják az érdeklődőket.

Budapest legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos családi program (betlehemes játék, bábszínház, kézműves foglalkozás, gyertyagyújtás, jótékonysági gyűjtések, koncertek) és számos meglepetés várja idén is az érdeklődőket.

JELENTKEZÉS

- minimum 20, maximum 50 perces műsorral
- témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz
- a műsor címe, rövid leírása, a fellépő csoport bemutatása, létszáma és 1 db nagyméretű (minimum 1 megaByte) fotó beküldésével
- az alábbi címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Dancsecs Ildikó)
- határidő: 2017. november 10.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A színház áramforrást és előzetesen megküldött igény szerint alaphangosítást biztosít, de előnyben részesítik az akusztikus formációkat. Az Üvegházban nincs mód emelt színpad kialakítására, a produkció megvalósításához 4x4m területet biztosít. A helyszín öltözőt és parkolóhelyet nem tud biztosítani. Hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A szervezők a fellépésért se díjazást, se útiköltséget nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

Bővebb információ: www.szabadter.hu, www.adventbudapest.hu