Köszöntő

Bán Teodóra igazgató köszöntője

Tisztelt Vendégünk!

Ismét elérkezett az év legszebb ünnepi időszaka, amikor környezetünket és lelkünket is díszbe öltöztetve sokkal inkább odafigyelünk egymásra. A Városháza parkban negyedik alkalommal megrendezett Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idén küldetésének választotta, hogy felhívja a figyelmet arra, miként lehet családban, közösségben felelősséggel és szeretetben élni.
 
Négy héten át óvodások és kisiskolások számára szervezett közösségi programjaink az egymás iránti tiszteletre és gondoskodásra nevelés jegyében zajlanak, nemcsak embertársaink, hanem környezetünk felé is. Csatlakozzon Ön is a Bátorságlánc-kezdeményezés üzenetéhez, melynek keretében az Érintettek Egyesülettel együttműködve a daganatos és leukémiás gyermekek kezeléséhez és gyógyulásához igyekszünk szimbolikusan hozzájárulni, valamint látogassa meg a kisiskolás gyerekek által létrehozott köztéri karácsonyfa-installációt, amely a környezettudatosságra hívja fel a figyelmet.
 
Fűtött Üvegházunkban idén is minden hétvégén ingyenes programokkal várjuk az érdeklődőket: gyerekkoncertek, bábelőadások, betlehemes játékok, esténként hangulatos jazz-, világ- és népzenei koncertek teszik még színesebbé az ünnepvárás időszakát. A karácsonyi vásár forgatagában a kézműves termékek és finom falatok mellett a legkisebbeket nosztalgia körhintával várjuk. 
 
November 27-én Budapest gyertyájának és fényeinek meggyújtásával fővárosunk is díszbe öltözik. Az adventi vasárnapokon 17 órai kezdettel ünnepélyes ceremónia keretében a város vezetői és partnercégeink együtt köszöntik Budapest lakóit.
 
Szeretettel várjuk idén is Budapest legcsaládiasabb és legjótékonyabb karácsonyi fesztiválján, legyen részese közösségi eseményeinknek és hangolódjon velünk az ünnepekre!
 
Áldott, békés karácsonyt kívánok!

 

Bán Teodóra
Szabad Tér Színház
ügyvezető igazgató