Programok

 • Első adventi hétvége
  december 1. – 3.
 • Második adventi hétvége
  december 8. – 10.
 • Harmadik adventi hétvége
  december 15. – 17.
 • Negyedik adventi hétvége
  december 22. – 24.
December 15.

December 16.

19:00 Swing á la Django
December 17.

December 22.

19:00 Cimbaliband
December 23.

December 24.

Taoista Tai Chi™ - bemutató

Taoista Tai Chi bemutató

2016. december 17. szombat 14 óra

Városháza park - a koszorú előtti téren

A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság az alapító, Moy Lin-shin mester által kidolgozott Taoista Tai Chi™oktatásával foglalkozik. A Taoista Tai Chi™ az egészség visszaállítására és megőrzésére szolgáló belső mozgásművészet.

Jelenleg a tai chi számos formája tanulható és gyakorolható a nyugati világban, melyeket általában „finom” harcművészetekként szoktak emlegetni. Moy Lin-shin mester a tai chi-t nem mint harcművészetet, hanem mint az egészség művelésének eszközét használta és tanította. Az általa létrehozott Taoista Tai Chi™ egy rendkívül hatékony mozgásművészet, melyet fizikai és szellemi egészségünk megőrzéséért gyakorolhatunk.
Taoista Tai Chi™ kortól és egészségi állapottól függetlenül mindenki által megtanulható. A finom forgató és nyújtó mozdulatokból felépülő mozgásforma lehetőséget ad arra, hogy mindenki a saját testi képességeinek megfelelően gyakoroljon. A Taoista Tai Chi™ kitartó gyakorlása által hozzáférhetünk a Moy Lin-shin mester által ránk hagyott taoista egészségjavító és egészségmegőrző technikákhoz, melyek már számos embernek segítettek egészségük helyreállításában és fejlesztésében.

http://www.taoistataichi.hu/